duminică, 24 iunie 2018

Hai cu noi la Spectacolul de animație CEI TREI PURCELUȘI!


Eu obișnuiesc să-mi programez activitățile, pentru a avea timp și pentru blog și site-urile la care lucrez, dar și pentru copii și casă. Astfel, deja știu ce voi face în ziua de 8 iulie, o zi frumoasă de duminică: chiar de draga dimineață voi merge cu copiii la biserică, vom veni acasă și vom dormi la amiază, iar spre seară vom merge la un eveniment tare frumos, care mi-a atras atenția chiar în ziua în care a fost creat. E vorba despre evenimentul caritabil „Spectacol de animație CEI TREI PURCELUȘI”, organizat de Planeta Clounella

Fetița mea a văzut acest spectacol la grădiniță și a rămas super-entuziasmată, motiv pentru care am decis să-l vizionăm din nou, de data asta împreună cu toată familia, mai ales că este organizat cu un scop nobil.

Astfel, pe data de 8 iulie noi vom merge la Filarmonica Națională, unde va avea loc un acest eveniment. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Ancăi, o fetiță de 7 ani, care are nevoie urgent de o operație pentru a putea merge, intervenție pe care trebuie să o facă în Turcia.

Începând cu ora 16:00 în  holul Filarmonicii, vor avea loc o serie de activități pentru copii:
  • aceștia vor fi  întâmpinați de Mascotele de pe Planeta Clounella
  • vor avea posibilitate să coloreze împreuna cu Minnie Mouse și alte personaje îndrăgite
  • vor face poze cu cele mai frumoase prințese și cu Transformerii din Liga Roboților .
Între orele 17:00-18:00, micuții vor viziona spectacolul de animație „Cei trei purceluși”, iar la final vor face poze cu Lupul și Purcelușii.

Dacă și tu îți dorești să-i oferi copilului tău o seară de neuitat, dar și să contribui la o cauză nobilă, poți achiziționa biletele la intrarea în sala de spectacol, online pe fest.md, la casele Filarmonicii Naționale sau la biroul Planeta Clounella. Costul biletelor va fi de la 50 la 100 lei.

Ce zici, ne vedem la „Spectacol de animație CEI TREI PURCELUȘI”?

Mai multe detalii găsești pe pagina oficială a evenimentului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu