vineri, 10 august 2018

„Alăptează-mă liber şi frumos, ca să fiu sănătos!” – un nou proiect fotografic de la Căpşoonel Art Event


Zilele acestea am descoperit că un om tare drag mine a iniţiat un proiect extraordinar. Este vorba despre Petru Cliofos, fondatorul Căpşoonel Art Event, care, în contextul Săptămânii Alăptării la Sân, s-a alăturat campaniei de promovare a alăptării şi a  organizat în premieră un concurs dedicat exclusiv mamelor care alăptează la sân!

Astfel, doritoarele de a câştiga la acest concurs, au expediat o fotografie în care copilul se bucură din plin de laptele matern în locuri publice şi au menţionat ce cadou îşi doresc.

În cadrul concursului se oferă 2 premii Coşuleţe pentr bebeluşi, 2 vouchere a câte 300 lei, 2 servicii marca Căpşoonel şi 3 şedinţe foto la tematica „Alăptează-mi liber şi frumos, ca să fiu sănătos!”, la care se adaugă şi 3 albume cu fotografiile realizate, cu câte 15 fotografii printate.


Pe data de 13 august vom afla cine sunt câştigătorii concursului.

Totuşi, Căpşoonel Art Event a hotărât să facă un cadou deosebit tuturor mamelor care alăptează şi s-au înregistrat la concurs, menţionând că îşi doresc să câştige o şedinţă foto. Acesta le dăruieşte câte o şedinţă alături de bebeluş tuturor participantelor.


Până acum am realizat 12 şedinţe, în diverse locaţii. Urmează cel puţin încă 10 şedinţe foto, deoarece majoritatea participantelor şi-au dorit să câştige anume acest premiu”, spune Petru Cliofos, fondator Căpşoonel Art Event.

Fotografiile realizate vor fi prezentate publicului larg în cadrul unei expoziţii, care va avea loc în această toamnă. Eu abia aştept această expoziţie, pentru că despre alăptare ar trebui să vorbim nu doar în luna august...


Susţin astfel de iniţiative şi cred că dacă vor exista mai mulţi oameni care vor face bine comunităţii, lumea în care trăim ar fi mult mai bună.

Dacă şi tu cunoşti oameni care fac lucruri frumoase şi merită a fi cunoscuţi, aştept să+mi povesteşti despre ei în comentarii.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Foto - Capsoonel Art Events

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu