sâmbătă, 25 august 2018

O Caravană cu Jocuri așa cum nu am mai văzut. Va avea loc la Bookfest!

În perioada 29 august – 2 septembrie, la Chișinău se va desfășura ediția 2018 a Salonului Internațional de Carte Bookfest. Pentru prima dată, în cadrul evenimentului va avea loc și o Caravană cu Jocuri, lansată de HappyColor.


Pentru mine a fost o surpriză frumoasă să aflu despre acest lucru, pentru că atunci când voi merge cu copiii la expoziția de carte, aceștia vor avea ocazia nu doar să își aleagă cărțile preferate, ci să se și relaxeze la standul HappyColor, participând la jocurile organizate de aceștia.

Pentru că avem imaginație și inițiativă, pentru că ne place să descoperim noi teritorii, să ne lărgim spațiul de joacă, să acaparăm tărâmuri din basme şi să ne mobilizăm cu gândul și cu fapta – HappyColor călătorește cu propria Caravană cu Jocuri.

Vă așteptăm aici să petrecem împreună cinci zile de poveste, în care veţi avea ocazia să testaţi o mulțime de jocuri pentru toate varstele si gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie
”, spun membrii echipei HappyColor

Distracția în cadrul Bookfest va fi asigurată de către traineri experimentați în activități educative. Activitățile sunt cu intrarea liberă pe toată durata expoziției. Mai mult chiar, la sfârșitul evenimentului va avea loc și o tombolă, la care copiii ai căror părinți fac parte din grupul Caravana cu Jocuri de pe Facebook, pot câștiga jocuri.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.

Jocurile Caravanei sunt pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie.

Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi care participă permanent la târguri si expoziţii internanţionale de profil, pentru a fi în contact cu ultimele noutăţi din domeniu. Din cadrul echipei mai fac parte voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.

Spor la joacă să avem! Ne vedem în perioada 29 august – 2 septembrie, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, standul HappyColor!

Detalii despre eveniment găsești AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu