miercuri, 1 august 2018

Favoritele verii 2018: Produse de îngrijire, Beauty Box, filme, vin, cărți și un post de radio fain

În această vară am descoperit multe lucruri frumoase. Am călătorit cu copiii, am început lupta cu celulita și cu greutatea care, în ultima perioadă, mi-a dat mari bătăi de cap, am testat produse cosmetice și de îngrijire, am citit multe cărți interesante și am vizionat (în sfârșit!) împreună cu copiii două filme animate, pe care le-am îndrăgit. Despre toate astea, îți povestesc în noul articol cu favorite.

Locuri pe care le-am îndrăgit în țara noastră
Ne place să călătorim. Nu avem automobil personal, dar călătorim cu microbusul sau cu mașina fratelui și a cumătrilor. Împreună am descoperit în această vară mai multe locuri din Moldova: Cetatea Sorocii, Mănăstirea Cosăuți, Lumânarea Recunoștinței, OrheiLand, orașul Rîșcani. Urmează alte călătorii despre care voi scrie neapărat pe blog.
Vin spumant de la Fresco
Am inclus acest vin spumant în toate articolele cu favorite. Este un vin care-mi place nespus de mult și pe care-l beau cu plăcere atunci când am nevoie de o doză de relaxare. Potrivit Institutului de Cercetare Alimentară din Madrid, utilizarea unei băuturi spumante mărește protecția organismului împotriva bolilor neurofiziologice legate de vârstă și ajută la depășirea stresului. În această vară am descoperit Fresco Glera, un vin spumant pe care-l recomand! Tare bun de băut în doi, când copiii sunt în vacanță!

Post de radio tare fain
Vara asta a fost cu muzică. Venind acasă d ela spital, stelian a cerut de la Sergiu să-i pună muzică la radio, iar el a descoperit postul radio.md de pe frecvența 106.9. Astfel, aproape zilnic ascultăm muzică autohtonă, muzica din copilăria și adolescența noastră. Dacă sunteți nostalgici, conectați radioul pe 106.9 fm.

Cărți
Despre toate cărțile pe care le citesc scriu pe blog, dar azi vreau neapărat să vă recomand două cărți extraordinare, care m-au cucerit de la prima copertă, până la ultima pagină. E vorba despre cele două cărți scrise de Meik Wiking – „Mica enciclopedie Hygge – rețeta daneză a fericirii” și „Mica enciclopedie Lykke – în căutarea celor mai fericiți oameni din lume”. Dacă nu vreți să le citiți pentru că nu v-ar plăcea acest gen, faceți-o măcar pentru cultura generală. Veți afla lucruri despre care nu se vorbește la fiecare colț de stradă!

Filme
Cât copiii au fost în vacanță, noi am avut timp și pentru filme. Am vizionat „La vita e bella!”, „Tully” și „Three billboards outside ebbing, Missouri”. Nu aș putea spune care mi-a plăcut mai mult, pentru că fiecare e special în felul său.

Produse anticelulită de la Equilibra
Știu că v-am întrebat dacă doriți un articol în care să vă povestesc despre cum lupt eu cu celulita. Vine și articolul, promit. Până atunci, vreau să vă arăt produsele care mă ajută în această luptă. Este vorba despre Crio-gelul anticelulitic, Nămolul termal anticelulitic, Uleiul pur de migdale și Untul de Shea, toate de la Equilibra. Au devenit preferatele mele pentru că datorită lor scap de celulită. Iar uleiurilo de migdale și de shea, le-am găsit și alte întrebuințări, despre care vă voi povesti în curând. 

Beauty Box
Tare mult mi-a plăcut această idee de beauty box. Când am primit cutia de la Avon eram extaziată. Unele dintre aceste produse au devenit preferatele mele, dar mai multe despre ele am scris în articolul dedicat Beauty Box-ului. Îl găsiți în broșurile Avon.

Voi ce ați descoperit nou în această vară? Care sunt favoritele voastre?

Vă aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsiți pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna!
Sursa foto - Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu