miercuri, 31 octombrie 2018

Cu dor de Turda...


La sfârșitul primăverii 2018 am fost pentru câteva zile în orașul Cluj-Napoca. Am povestit în acest articol care a fost scopul vizitei și ce mi-a plăcut acolo. Atunci când am întrebat oamenii pasionați de călătorii ce ne recomandă să vizităm în și lângă Cluj, toți ne-au recomandat Salina Turda și orașul Turda. La Salină am fost, dar orașul am reușit să-l vedem doar de pe geamul mașinii, taximetristul organizându-ne un tur al orașului. Totuși, ne-a lăsat în centrul Turdei, iar acea jumătate de oră care am avut-o la dispoziție, a fost de ajuns pentru a ne îndrăgosti de această localitate.

Fiind deja seara, cam toate instituțiile erau deja închise, dar am vizitat din afară: Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu”, alături de care se află Teatrul „Aureliu Manea”, Info Centrul Turistic al Primăriei Turda, Statuia lui Avram Iancu, havuzul din centrul orașului.

Timp de jumătate de oră am înțeles că Turda este un oraș frumos, curat, bine amenajat. Se investește în acest oraș pentru ca să atragă turiștii...

Ne dorim tare mult să revenim aici, să descoperim orașul și atracțiile turistice din apropriere. Până atunci, alinăm dorul de ducă cu ajutorul fotografiilor. 
Tu ai fost în Turda? Ce ai vizitat? Ce ți-a plăcut? 

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu