luni, 19 noiembrie 2018

Cele mai frumoase cărți de Crăciun pe care le găsim în acest an la Librarius


Cel mai mult îmi place la o librărie să găsesc în ea o colecție mare de cărți tematice pentru ca eu, ca cititor, să am de unde alege ceea ce îmi doresc. Din acest motiv, librăria în care merg cel mai des este Librarius, acolo unde găsesc de fiecare dată ceea ce caut și primesc întotdeauna răspuns de la librari. 

Zilele astea, fiind în căutarea cărților despre sărbătorile de iarnă, am intrat în Librarius. Am rămas profund impresionată să găsesc o mulțime de cărți la acest subiect, chiar dacă suntem abia în noiembrie. Am mers împreună cu Stelian. Evident, el le-a vrut pe toate și a tot povestit câteva zile la rând despre cărțile cu Moș Crăciun, pe care le-a văzut în librărie. 

M-am gândit că multe dintre mămici pregătesc acum Calendare de Advent și sunt în căutarea cărților pe care să le pună acolo, de aceea am făcut o selecție a celor mai frumoase cărți pe care le-am descoperit la Librarius. De asemenea, puteți cumpăra cărțile pentru a le dărui celor mici de la Moș Nicolae sau de la Moș Crăciun. 

CĂRȚI CU POVEȘTI/POEZII de Crăciun
 
Colecția de cărți pentru copiii mici: „Atelierul lui Moș Crăciun”, „Renii lui Moș Crăciun”, „Vine Moș Crăciun!” și „Crăciun fericit!” de la editura Girasol, îi vor încânta pe micuții cititori.


Scrisoare pentru Moș Crăciun”de la editura Girasol, povestește istoria lui Chițulină, care îl ajută pe Moș Crăciun să aleagă darurile pentru doi copii foarte speciali. 


Moș Crăciun” de la editura Flamingo Junior, spune povestea Clarei și a lui Matei, care le arată verișorilor lor veniți din Finlanda, cum se pregătesc ei de Crăciun.


Povești de iarnă” de la editura Girasol, include 15 povești minunate, care vor face pe oricine să îndrăgească acest anotimp. 


Așteptându-l pe Moș Crăciun” de la editura Flamingo Junior, povestește despre noaptea magică de Ajun, când Moșul sosește în fiecare casă cu daruri pentru fiecare copil.


Poezii, colinde și legende de Crăciun” de la editura Gama. Din această carte copiii vor afla care este legenda bradului de Crăciun, cine au fost cei trei magi de la Răsărit, vor afla cum se confecționează o beteală, dar și multe alte legende, poezii și colinde de Crăciun.


Povestea lui Moș Crăciun” de la edituta Crisan, include și un cd cu povestea animată, prin intermediul căreia copiii îl vor însoți pe Moș în îndepărtata Laponie și vor trăi alături de el magia Crăciunului. 


Enciclopedia Crăciunului” de la editura Nemira. Totul despre Crăciun, într-o singură carte. Mi se pare minunat!


 „Povești din Pădurea Crăciunului” de la editura DPH include o colecție de povești minunate despre viețuitoarele pădurii, care așteaptă și ele cu nerăbdare sosirea Crăciunului. 


 „Surprizele din bradul de Crăciun” de la editura DPH este o carte care contribuie la dezvoltarea imaginației și atenției celor mici, alături de personajele – locuitorii pădurii, care vor decora bradul din luminiș.


Toi Patoi și Moș Crăciun” de la editura DPH


Crăciunul în lume” de la editura DPH


Povești cu oameni de zăpadă” de la editura DPH


Ne pregătim de Crăciun” de la editura DPH


Andrei și luminițele de Crăciun” de la editura DPH


CĂRȚI/CAIETE CU ACTIVITĂȚI de Crăciun
 
Gentuța de Crăciun” de la editura Gama este o cutie-gentuță, care conține o carte de colorat cu activități și abțibilduri, 16 accesorii de decupat, 3 cărți poștale de colorat, 6 carduri laminate pentru decorat cu plastilină și un puzzle de 56 de piese. Este cu adevărat un cadou superb.


Povești din Pădurea Crăciunului” de la editura DPH este un caiet cu activități, care conține diverse rețete, jocuri, labirinturi, semne de carte, pe care micuții le pot decupa.


De Crăciun” de la editura RAO este o carte cu peste 60 de abțibilduri, cu ajutorul căreia copiii vor descoperi magia sărbătorilor de iarnă.


Carte de Crăciun” de la editura Crisan include 4 dintre cele mai frumoase cântecele de Crăciun pentru copii. 


Cărticica muzicală „Olaf, prietenul meu” și un Olaf de pluș. Dacă aveți un copil căruia îi place desenul animat „Regatul de gheață”, acesta este un cadou mai mult decât potrivit!


PUZZLE-URI 

La Librarius am găsit nu doar cărți frumoase, ci și câteva puzzle-uri superbe. Dacă aș fi copil, mi-aș dori să primesc în dar un asemenea cadou.

Carte-Puzzle „Un Crăciun Magic” îndeamnă copiii să descopere lumea fantastică a Crăciunului cu ajutorul peripețiilor monunate ale lui Moș Crăciun, care aduce daruri tuturor copiilor din lume.


De asemenea, am găsit și câteva puzzle-uri cu imagini din poveștile rusești. Sunt minunate!


CĂRȚI ÎN LIMBA RUSĂ

Eu am mers la Librarius pentru cărțile în limba română, dar am văzut câteva și în limba rusă. Sunt și ele extraordinare!În articolele următoare vă arăt ce cărți am ales noi, atât pentru biblioteca Ceciliei și alui Stelian, cât și pentru a le dărui altor copii. Acum parcă simt și mai aproape sărbătorile de iarnă, pe care eu le aștept cu nerăbdare.

Care sunt cărțile de iarnă preferate de copiii voștri? Le citiți doar iarna sau și în timpul anului?

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l ca să ajungă la cât mai multe mămici care sunt în căutarea cadourilor pentru copiii lor.

Vă aștept și pe pagina de Facebook. Pe mine mă mai găsiți pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu