vineri, 23 noiembrie 2018

De unde voi cumpăra cărți și jucării de Black Friday


În acest weekend este organizat Black Friday în Republica Moldova. Pentru că îmi place foarte mult să citesc, iar copiii mei adoră cărțile și jucăriile, am căutat cele mai tari oferte de reduceri. Vreau să vă spun și vouă de unde am comandat deja, dar voi mai comanda jocuri și cărți pe care de mult le aveam pe lista de așteptare.

În acest weekend, pe elefant.md avem parte de reduceri de până la -80%. Eu mi-am ales cărţi pentru maturi, dar şi câteva pentru copii. Le voi pune sub brad, dar şi în cadourile din Advent Calendar. De asemenea, am comandat cărţi şi pentru oamenii dragi mie: cărţi de dezvoltare personală şi psihologie.

La Librarius cărţile sunt la -30%  reducere. Îmi place că au multe cărţi pe care nu le găsim la alte librării, de aceea am profitat de reduceri şi mi-am comandat cărţi pentru maturi. Pentru comenzile de la 250 de lei, livrarea în oraşul Chişinău e gratuită.

În Vinerea Neagră, de la ora 00:00 până la 24:00, cărţile de la Cartier vor fi vândute la jumătate de preţ. Noi deja am ales împreună cu copiii mai multe cărţi pentru ei, pe care au decis că le achită din banii lor din puşculiţă. Eu zic să intraţi pe site şi să alegeţi şi voi, căci au multe cărţi frumoase, pe care chiar nu le găsim la alte librării.

EduJoc propune reduceri de la -10% până la -50%. Copiii mei şi-au ales jocul Monopoly şi dominouri, chiar dacă şi-ar fi dorit mult mai multe jucării. Ne-am uitat pe site, le-au plăcut multe, dar au hotărât că lasă jucării şi pentru voi.

Voi ce vă cumpăraţi de Black Friday? Ce magazine, librării, site-uri, propun oferte avantajoase?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu