marți, 26 februarie 2019

Doctorul nutriționist Mihaela Bilic vine la Chișinău, iar eu merg să-i adresez câteva întrebări


Dacă îmi citiți articolele de mai mult itmp, cunoașteți deja că fetița mea, Cecilia, nu este prietenă prea bună cu mâncarea. Adică, mănâncă pâine, cât mai multă și e de dorit să fie albă, dar asta nu este mâncare. De asemenea, mănâncă paste și produse de patiserie, dar din nou – aceasta nu e tocmai cea mai sănătoasă mâncare. Problema cea mai mare este aceea că ea nu mănâncă fructe deloc, cu excepția portocalelor și a harbuzului. 

Am tot încercat să o conving să mănânce fructe și unele legume, însă fără nici un rezultat. Nu a funcționat nici o metodă. Până la urmă, m-am lăsat păgubașă, dar parcă tot mi-aș dori să o văd și pe ea mâncând căpșuni, cireșe, caise, prune, struguri din grădina bunicii sau broccoli, conopidă, roșii, știind câte beneficii au acestea. 

Când am aflat că Mihaela Bilic, doctorul nutriționist din România, vine la Chișinău, mi-am dorit foarte mult să ajung la acest eveniment, așa că mi-am cumpărat bilet de acces chiar din prima zi. Voi merge la întâlnirea cu Mihaela pentru că vreau să aflu mai multe despre SĂNĂTATEA ȘI FRUMUSEȚEA FEMEII. Îi citesc postările de pe pagina de Facebook, am cumpărat și citit prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriționist – „ABC-ul alimentelor”, vreau să cumpăr și celelalte 8 cărți ale ei, însă vreau mai întâi să o cunosc, să o văd și să sorb fiecare cuvânt spus de ea. 

Vreau să-i adresez Mihaelei mai multe întrebări legate de alimentația copiilor, cereale, lupta cu kilogramele în plus, curele de detox și de slăbire. Știu că voi primi răspunsuri din care cu toții vom avea de învățat. Pentru că sunt sigură: un astfel de om nu poate veni cu sfaturi inutile, ci doar cu informație prețioasă, atât de necesară nouă.

Dacă și voi vă doriți să veniți la evenimentul „Sănătatea și frumusețea femeii”, organizat pe 16 martie de Clubul Nostru, că știți că veți face o alegere bună, vă veți face un cadou de 8 martie sau cu ce ocazie vreți voi. Pentru că o femeie sănătoasă și frumoasă, e o femeie informată! Biletele le găsiți pe iTicket.

Cu cine mă văd la eveniment?

Te aștept pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vin mai des cu postări interesante. De asemenea, mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu