marți, 30 aprilie 2019

De Ziua Femeilor Mironosițe, să participăm la Campania de Caritate „Din inimă pentru Femeia Creștină”!


Puțini dintre voi, cititorii mei, cunoașteți faptul că eu activez în cadrul unei fundații de caritate -  Fundația Ortodoxă „Sfânta Xenia de Petersburg”, în calitate de coordonator de proiect.  În acest an, Ziua Femeilor Mironosițe – Ziua Femeii Creștine, este marcată pe data de 12 mai. Mi-am dorit foarte mult să lansez o campanie mai inedită cu această ocazie, de aceea m-am bucurat enorm când propunerea mea a fost acceptată. Astfel, mâine, 1 mai, demarăm  Campania de Caritate „Din inimă pentru Femeia Creștină”.

Ne propunem să ajungem la 20 de mame și la fetițele acestora (40 la număr, majoritatea cu vârsta de peste 10 ani), pentru a le duce în dar cele necesare unei femei: produse de îngrijire, o haină mai bună,  o pereche de încălțăminte nouă sau orice altceva ce le-ar aduce zâmbetul pe buze.

Eu le cunosc pe fiecare în parte. Toate s-ar bucura chiar și de o pereche de colanți, un pachet de absorbante sau de un săpun, de aceea voi apela la toți cei care-i cunosc, să ne ajute să ajungem la ele. Pentru că, credeți-mă, o duc tare-tare greu...

Campania durează pe tot parcursul lunii mai, iar dacă vă doriți să contribuiți la realizarea acesteia, puteți aduce darurile de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00, la Biserica de Lemn „Sfântul Ioan de Nou de la Suceava” (lângă Patinoarul ICE BRAVO). 

Pentru mai multe detalii, îmi puteți scrie mie, ne puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a Fundației  sau puteți suna la numărul de telefon: 079899333.

De Ziua Femeilor Mironosițe, să participăm la Campania de Caritate „Din inimă pentru Femeia Creștină”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu