marți, 2 aprilie 2019

Pentru un oraș mai curat! Te invit să facem curățenie împreună


Dacă îți pasă de natură, ocrotește-o! Însă pentru că nu toți sunt prietenoși și nu protejează mediul înconjurător, e nevoie de ajutorul nostru, a celor care iubim mai mult. Doar e atât de frumos să trăim într-o lume curată, să ne plimbăm într-un parc îngrijit, să mergem pe străzi fără gunoaie...

Știu că îmi împărtășești ideea, de aceea am o provocare pentru tine. Pentru tine și familia ta! Pe 6 aprilie este Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace! Cu această ocazie, vreau să te invit să facem SPORT împreună, ca să oferim PACE naturii!

Împreună cu animatorii de la Planeta Clounella, vom strânge gunoiul din Scuarul „Colina Pușkin”, de aceea te invităm să ne fii alături. Dacă îți faci griji în privința echipamentului, doar îmbracă-te comod, căci saci și mănuși ne vor oferi cei de la Hai Moldova. Iar pentru un plus de hidratare, vom savura din ceaiurile Aroma Pădurilor.

Pentru că vom fi harnici și vom termina repede lucrul, Planeta Clounella va veni cu muzică, cu dansuri, joacă, distracție și voie bună pentru mic și mare!

Ne vedem pe 6 aprilie, la ora 12:00, în Scuarul „Colina Pușkin”, de lângă ASEM! Hai să educăm împreună tânăra generație și să le oferim propriul exemplu!

Informații și alte detalii mai găsești și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Photo by Danielle MacInnes on Unsplash.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu