miercuri, 22 mai 2019

Hai să vizionăm împreună spectacolul live „Masha si Ursul - Povestea unui detectiv adevarat”!


Eu nu cred că există copil care nu a privit măcar o dată desenul animat „Masha și Ursul”. Sau dacă nu a privit, a auzit de la colegi, a văzut jucării și cărți de colorat și astfel, tot a ajuns cumva să-i cunoască.

Copiilor mei le plac mult desenele cu ștrengărița  Masha și o privesc ca pe un exemplu de „așa nu” în unele situații. Pentru că vrem noi sau nu, când ajungi să vizionezi acest desen, Masha nu doar te amuză, dar și îți oferă un exemplu de comportament. La fel e și în cazul Ursului.

Pentru că atât Cecilia, cât și Stelian adoră aceste două personaje, atunci când am aflat că le vor putea vedea live, m-am bucurat extrem de mult și nu am ezitat să cumpăr bilete la spectacol. 

Cum? Tu încă nu ai aflat despre  acest spectacol? Îți spun imediat despre ce e vorba!

Pe data de 9 iunie, la orele 11:00 și 16:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, vom avea parte de cea mai frumoasă sărbătoare cu un spectacol live, desprins din povestea „Masha și Ursul”. Personajele din desenul animat vor prinde viață într-un spectacol de teatru pe scenă. Copiii vor avea ocazia să cânte, să danseze și să descopere o poveste frumoasă alături de personajele lor favorite, Masha și Ursul!

Nu au fost dați uitării nici copiii din nordul țării. Astfel, și ei vor putea vedea spectacolul la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, pe data de 8 iunie, la ora 14:00.

Spectacolul are durata de 1 oră și 20 de minute și este recomandat copiilor de  peste 2 ani.  Copiii cu vârsta de pânăla 3 ani beneficiază de intrare gratuită, cu condiția să fie ținuți în brațe.

Mai multe despre desenul animat „Masha și Ursul”

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha și Ursul” a fost tradus în 25 de limbi diferite și este difuzat în peste 120 de țări. Desenul animat este în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil şi pe Netflix, HBO și NBC Universal. 

Desenul animat prezintă povestea unei fetițe numite Masha și a prietenului ei - Ursul, care încearcă să o țină departe de năzbâtii. Masha trăiește în pădure alături de cățelul, capra și porcul ei și este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări.

Alte detalii

Nu știi dacă să vii la eveniment? Eu zic să nu mai stai pe gânduri! Va fi foarte amuzant! Eu abia aștept evenimentul și nici nu le-am povestit copiilor despre el. Va fi o surpriză, pentru că altfel risc să fiu întrebată la fiecare 10 minute „Când e spectacolul? Cum va fi spectacolul? Mergem la spectacol?”. 

Îi poți face și tu o surpriză copilului, cumpărând biletele de pe platforma Mticket.md și Afisha.md, dacă te afli în Chișinău sau de la casele Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, dacă ești din nordul țării.

Ne vedem la „Masha si Ursul - Povestea unui detectiv adevarat”!

Mai multe detalii găsești pe pagina oficială a evenimentuluiAICI.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu