miercuri, 20 noiembrie 2019

Teatrul Țăndărică din București vine la Chișinău! Hai cu noi la spectacolul „Motanul Încălțat”!


Luna decembrie vine cu pași grăbiți și cu multe evenimente frumoase. Pentru mine decembrie e luna cadourilor, a timpului petrecut cu familia și de aceea mi-am făcut deja un plan pentru a fi cât mai mult timp alături de cei dragi. Pe lângă cărți, activități, împodobitul bradului, ziua de naștere a lui Stelian și vizite la bunici, vom merge și la concerte și spectacole. Chiar la începutul lunii Teatrul Țăndărică din București vine la Chișinău cu spectacolul „Motanul Încălțat”, iar pentru că nu l-am văzut niciodată, am cumpărat bilete ca să ne asigurăm că nu rămânem fără locuri.

Copiii mei cunosc povestea, dar imediat ce au auzit că va fi jucată pe scenă, au insistat să mergem și noi să vedem cum arată motanul, căpcăunul și marchizul în realitate. Asta și vom face!

Spectacolul redă cu fidelitate întâmplările pline de haz şi umor prin care trec mezinul nedreptăţit de soartă şi năzdrăvanul său motan, în drumul lor spre bogăţie şi fericire. Păpuşi la paravan şi marionete uriaşe, măşti, pantomimă, muzică, un dialog interactiv între scenă și sală – ne îndeamnă să evadăm în lumea poveștii lui Charles Perrault. Abia așteptăm să vedem despre ce e vorba! 

„Motanul Încălțat”, eveniment organizat de Sens Music, va fi jucat pe 7 decembrie, ora 11:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Biletele le poți cumpăra de pe entertix.md, dar ar fi bine să te grăbești, căci au rămas foarte puține. 

Ce zici, ne vedem la spectacol? Detalii găsești AICI

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu